top of page

Wat zijn Stallers?

Stallers zijn mensen met een passie voor theater. Stallers die op de scène staan, hebben allemaal een toneelopleiding van minstens drie jaar achter de rug of zijn hieraan bezig. Stalstudio is immers ook een filiaal van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Vilvoorde waar de opleiding voor volwassenen wordt gegeven.

Stallers zijn ook diegenen die met volle overgave achter de schermen werken, zonder een opleiding maar wel met dezelfde gedrevenheid.
Een Staller zet zich immers 100% in, elke keer opnieuw. Elke tak van een productie vullen we zelf en vrijwillig in: van productieleiding tot decors bouwen, van reservatie tot het creëren van de affiche, van regie-assistentie tot belichting, van poetsen tot tappen. 

Een Staller is iemand die zegt: "ik kan niet zonder Stalstudio" en een Staller weet "Stalstudio kan niet zonder mij".
Als jij zin hebt om mee te helpen bij de opbouw van een decor, de techniek van een voorstelling te verzorgen, achter de bar te staan, kan je je aanmelden om Staller te worden door een mailtje te sturen via onderstaande 'Ik wil medewerker worden'-knop.

Ben je een oud Staller en wil je terug actief deelnemen dan staat er hieronder ook voor jou een knop 'ik was staller en wil graag terug lid worden' klaar.

bottom of page