top of page

Nieuwsbrief

Beste theaterpubliek,

 

We zitten over de helft van het theaterseizoen: er is een productie om op terug te blikken en er is er nog eentje om naar uit te kijken.

Den Blok werd eind januari door de acteurs met een fijne dernière afgesloten en het originele decor, ontworpen door onze Patrick Tas, werd netjes ontmanteld.

Het is een mooie speelreeks gebleken. Niet alleen heeft het publiek de weg vlotjes gevonden naar ons theaterzaaltje, ook de reacties in de bar klonken enthousiast. Dat stemt onze Stalstudioploeg heel gelukkig.

En zoals ik al zei, er is nóg!

Met Goele Derick als regisseur duikt een klein spelersgroepje in ‘God van de slachting’ van Yasmina Reza. Het plot is simpel. Een jongen van elf heeft een paar tanden geslagen uit de mond van een leeftijdsgenootje met een stok. De ouders van beide kinderen komen samen om een volwassen oplossing te zoeken voor het incident. Maar algauw gaat het over veel meer dan de ruzie tussen beide zoontjes …

Eenvoudig om te spelen? Dat is het allerminst. Dit toneelstuk is een stevig acteursstuk. Een vette kluif. Een spelfestijn. Het wordt een acteursfeestje! Want in deze tragikomedie kunnen de acteurs een waaier aan acteerkunstjes uit de kast halen. Zet je schrap voor een geestig verbaal steekspel.

Op 15 maart gaan we in première. Tickets kan je snel en makkelijk bemachtigen via onze website. We hopen jullie alvast weldra te mogen verwelkomen in ons theatertje op één van de voorstellingen.

Tot dan?

 

warme theatergroet,

Prisca Heylbroeck

Artistiek leider Stalstudio

bottom of page